Home is where the heart is part 2

Autumn Wanties

Opdateret for nylig1

1. New Balance sneakers, 699 kr. http://nelly.com/dk/tøj-til-kvinder/sko/hverdagssko/new-balance-741/u420sngo-741226-245/
2. Selected Femme leather jacket, 1695 kr. http://nelly.com/dk/tøj-til-kvinder/tøj/jakker/selected-femme-796/foma-leather-jacket-216438-14/
3. Lacoste boots, 1495 kr. http://nelly.com/dk/tøj-til-kvinder/sko/hverdagssko/lacoste-356/rosemont-chelsea-356058-14/
4. Vero Moda dress, 179 kr. http://nelly.com/dk/tøj-til-kvinder/tøj/kjoler/vero-moda-631/animalistic-dress-631977-14/
5. Vila sweat, 249 kr. http://nelly.com/dk/tøj-til-kvinder/tøj/toppe/vila-479/kepline-sweat-top-480228-81/

Lidt inspiration til efterårstøj! Jeg synes personligt at efterårskollektionerne altid frister mere end de andre (who knows why??), så det var helt svært at udvælge de ting jeg vil kigge mest efter den kommende sæson. Men jeg endte på: et par uundværlige sneaks! Har længe tænkt på nogle lignende og disse fra New Balance er et fremragende bud!
En læderjakke! Nok verdens bedste investering og selvom jeg har en læderjakke jeg ææælsker, så smugkigger jeg lidt på andre i ny og næ (føler mig faktisk lidt som en bedrager!). Læderjakke er altid in og kan redde ethvert ellers lidt kedeligt outfit. Desuden har jeg hørt en lille fugl synge om at læder ikke bare skal være på jakkerne den kommende sæson! Man ser det over alt, og i sær læderbukser og lædernederdele er ret hypet.
Mit næste bud er et par überlækre boots uden hæl, der alligevel kan pifte alle outfits op. Gerne i læder, og gerne disse fra Lacoste (de er virkelig floootte!).
Jeg er begyndt at gå meget i kjoler, så sådan en skal da også med! Kombineret med dyreprint som igen er in, så bliver det ikke meget bedre. Ellers vil jeg dette efterår holde øje med fine sweats, som på trods af deres afslappede fit sagtens kan være feminine og pæne! Denne fra Vila er et glimrende bud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Home is where the heart is part 2