Tanker omkring blogging

Blåbær-banan muffins

I onsdags da jeg kom hjem fra arbejde havde jeg sådan lyst til en ting: kage! Jeg er en kæmpe kage-elsker (og desværre ingen ekspert i at lave dem). Da vi har masser af blåbær-buske i haven besluttede jeg at det skulle være blåbær muffins, da de er meget simple og ikke de mest usunde. Der er kun lidt sukker i, og ellers valgte jeg at søde dem med most banan. De syrlige bær og den søde banan fungerer rigtig godt sammen.
Der skal bruges:
2 æg
75 g sukker
250 g mel
2 tsk bagepulver
50 g smeltet smør
1,75 dl mælk
100 g blåbær
Jeg brugte også 1 moden, most banan og 2 tsk vaniljesukker – resultatet blev godt!
Fremgangsmåde:
Pisk æg og sukker luftigt. Pisk mælk og det smeltede smør i. Sigt derefter melet, bagepulveret og vaniljesukkeret ned i dejen og vend den hurtigt sammen, sammen med den moste banan. Vend derefter blåbærrene heri og fordel dem i muffinsforme (jeg fik 17 ud af denne opskrift).
Bag dem i ovnen i 20 min ved 200 grader (hold dem helst på én bageplade).
I alt tog det mig cirka 10 min at lave dejen, så det er nogle hurtig fiksede muffins! 🙂 god bagelyst!

20130821-165144.jpg

20130821-165252.jpg

20130821-165328.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker omkring blogging