A lady needs her lipstick

Home is where the heart is

DSC02732

DSC02733 DSC02734  DSC02735DSC02744

Shirt: Tiger of Sweden
Jacket: Asos
Shoes: Converse All Star
Jeg var i København i weekenden. Min aller yndlingsby i Danmark! Selvom jeg aldrig har boet der (endnu), så føler jeg mig altid hjemme når jeg er derovre. Jeg er i København ret ofte, da både min kæreste og bedste veninde bor der, og selvom mange ville synes det er svært at have sådan nogle langdistance-forhold, så tager jeg glædeligt derover et par gange i måneden. Afstanden er for mig ret ligegyldig. Billederne blev skudt ved en af Søerne (på Frederiksberg siden, I think) i det smukke lørdagsvejr. Jeg var iført en lang gennemsigtig skjorte, som slet ikke egnede sig til det smukke vejr! Nogengange trænger man bare til at gå all-black 🙂 Lørdag var det desuden tid til det årlige gay-parade, og sikke en fest, der blev holdt i hele indre by! Selv hvis man ville, var det ikke til at undgå 🙂 Jeg støtter fuldt op omkring sådan et arrangement – homoseksuelle/transseksuelle (osv) er mennesker ligesom alle os andre og fortjener derfor fuldstændig samme rettigheder.
Anyways, jeg har taget en masse billeder både fra paraden, rundt omkring i staden og ude på bakken, hvor vi var i søndags. Så bloggen vil blive bombarderet af diverse stemningsbilleder og outfitbilleder fra min dejlige weekend i København.
Jeg var desuden inde og spise på Restaurant Congo i Store Kongensgade i lørdags sammen med min kæreste som er en del af kokke-crewet derinde, så planlægger at lave en lille anmeldelse af stedet, som er en lille og mystisk gourmetrestaurant!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A lady needs her lipstick