I would like to own, girly dresses

I always wonder..

birds-harun-yahya-quote-text-travel-Favim_com-320015
Dette citat giver bare så meget mening for mig. Jeg er igang med mit første sabbatår og befinder mig i en periode som jeg har set frem til i flere år. Det er nu mit liv “begynder”! Nu at eventyrerne skal udleves! Og så på den anden side – det der med forandringer er altid en kæmpe mundfuld! Jeg er nok en smule bange for at forandringen ikke vil medføre noget bedre. I dette tilfælde at jeg lige er startet op med at arbejde så meget som jeg kan, jeg nyder ikke at have lektier at tænke på og bekymringer om fravær osv. Jeg bor i mit hjemlige Holstebro, en by som jeg er tryg i og kender godt. Og jeg kan se en ende på det! Jeg VED at jeg vil ud og rejse og jeg VED at min drøm er at flytte til København, men det med at tage skridtet er rigtig skræmmende! Jeg har det jo godt, der hvor jeg er! Og hvad hvis det nye ikke er godt..?
Det er så her jeg bliver nødt til at huske på, hvad det hele handler om! Og citatet kommer ind igen – jeg kan gøre lige hvad jeg vil nu, så hvorfor gør jeg det ikke? Hvorfor skulle jeg blive, når jeg har muligheden for at gøre lige hvad jeg har lyst til?
Jeg vil ikke være den, der blev i barndomsbyen fordi det var det trygge og vante, jeg vil ud på eventyr! Det er bare at tage en dyb indånding og satse på, at det kun kan blive bedre, selvom det allerede er godt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I would like to own, girly dresses