I would like to own... Dungarees!

In love with the world

DSC02640 DSC02643 DSC02645

Jeg kan ofte drømme mig væk i tanker om fjerne, eksotiske steder på jorden. Og minde mig selv om, at verden er så meget større end vores lille Danmark. Mit lille Holstebro. Jeg elsker geografi og har derfor et verdenskort hængende, hvor jeg sætter nåle i (jep, så nørdet er jeg!). Jeg drømmer så meget om at se hele verden, at dette er en genial måde at holde styr på: hvor har jeg været? Hvor vil jeg gerne hen?
De røde og hvide er de steder jeg har været (jeg er jo dansker..)
De blå og grønne er steder jeg godt kunne tænke mig at komme hen! Jeg har altid været så privilegeret at have været i mange forskellige lande, men det gør kun min rejselyst større! Jeg har smagt en bid af kagen og jeg agter at spise det hele 🙂
De vildeste rejser har indtil videre gået til Malaysia/Thailand, Costa Rica samt Nord USA/Canada. Kortet vil jeg godt indrømme ikke er specielt pænt, men det har sgu en særlig plads i mit hjerte. Kigger faktisk på det hver dag og bliver inspireret hver dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I would like to own... Dungarees!