Dior has touched my lips

It’s all in the details

DSC02647

Min billedvæg samt hylde med oldschool phone, gamle, indbundne bøger, trælysestager fra Magasin, og Robot fra BoConcept

DSC02649

forskellige familiebilleder og gamle vinylplader

DSC02655

Smuk tegning som skønne og dygtige Tine har tegnet til mig

DSC02659

Børnebilleder med mig og min storebror

DSC02654

Min unge (og smukke) mor

Her er lidt flere billeder af min billedvæg. Sidste sommer fik jeg samlet en masse sort-hvide billeder af familiemedlemmer samt en masse gamle rammer (tak mormor 😀 ) som jeg hængte op på min ellers helt hvide væg i værelset. Ind i mellem rammerne hænger der skilte og nogle gamle vinylplader jeg fandt i en genbrugsbutik. Jeg synes selv effekten bliver ret fin (og retro!) i sær sammen med den sorte hylde hvor den gamle, sorte telefon står på.
Og så alligevel. Jeg overvejer i øjeblikket om der skal gøres noget ved væggen, da jeg nok er ved at være træt af det samme “gamle” look. Måske fordi billederne udelukkende udstråler gammelt/retro. Og er det virkelig det look min indretningsstil er? Er nok ved at have en indretnings/identitetskrise, haha. Jeg synes bare det er svært at matche nye mere minimalistiske ting med så MANGE rammer med det samme oldschool udseende.
Løsningen bliver nok at tage nogle af dem ned (men hvilke?!), og så blande dem med nogle nyere rammer med flotte billeder i. hmm… opdatering følger 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dior has touched my lips