Sneak peak

Cold colors

BYijo2BYijo3

Sweater: Second Female / Pants: H&M / Doggie: Bellis
Det var faktisk ganske rart IKKE at være iført traditionelle efterårsfarver for en gangs skyld. Hvis jeg selv skal sige det, synes jeg at kombinationen af angorasweater og løse bukser er ganske god og tilmed utrolig behageligt. Evig kærlighed til outfits man både kan føle sig pæn i og være komfortabel i!
Den hvide farve er desuden spået en lys fremtid (haha, get it?) dette efterår, hvilket jeg jubler over. Der er noget eksklusivt over at bære hvidt, synes jeg. Og så fungerer hvidt bare næsten lige så godt som sort altid gør.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak peak