Faboulus feet

Favorite scents

Jeg har alle mine dage været en samler. Ikke en seriøs samler med flere rum fyldt med én ting, men på et hyggeplan, hvor enhver ny erhvervelse af det pågældende objekt fylder mig med glæde. Da jeg var lille var det servietter, diddlpapir, små sæber osv. Nu (på mine ældre dage, høhø) er det parfumer, neglelakker, læbestifter. Men især parfumer! Det er utroligt så vigtig din duft er for, hvordan du føler dig, hvordan din identitet er. Din duft siger meget om dig, hvilket er noget jeg faktisk har det svært med (det at blive sat i en boks). Så min duftsamling dækker lige fra friske, sommeragtige, sensuelle, tunge romantiske over til det næsten mandige (unisex).
Dog har jeg stadig mine foretrukne, hvilket sjovt nok alle sammen er i den sensuelle, feminine ende – nogle vil sige på grænsen til det tunge – det mener jeg dog ikke! Jeg foretrækker dufte, der har flere lag; man skal ikke kunne blive træt af at dufte til dem, fordi man hele tiden opdager nye undertoner. Og så bliver jeg nok bare selv mest forført af de sensuelle dufte. Og så er der bare et eller andet over at føle man dufter godt – det kan redde en dårlig hårdag! Nedenunder er der billeder af mine 4 yndlingsparfumer pt ud af min samling på ca. 24.

DSC03206-002

Valentina by Valentino

DSC03213-001

Lady Million by Paco Rabanne

DSC03222-001

Miss Dior by Dior

DSC03225

Flora by Gucci

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Faboulus feet