Flower power

food vs looks

DSC02802

En ting jeg tror de fleste kvinder tænker en del over, er deres udseende. Og med udseende hører også hvad vi putter i munden. Det er noget der er begyndt at betyde en del for mig, faktisk. Hele mit liv har jeg fået at vide “at du kan spise lige hvad du vil” og “du bliver aldrig tyk!”. Det er først i løbet af det seneste år jeg virkelig kan se, at den mad jeg spiser rent faktisk påvirker mit udseende. Det er jo noget lort! Jeg elsker mad, og mad er virkelig med til at øge livskvaliteten i mine øjne! Drømmescenariet er jo, at man spiser hvad man vil og samtidig ligner en drøm. Det kan jeg bare ikke længere. Øv. Og det ved jeg også, at de fleste ikke kan. For mig at se, giver det både høj livskvalitet at føle sig smækker lækker og godt tilpas i sin krop, ligesom det at spise god mad gør en veltilpas.
Tag bare at se på billedet! Shit, jeg var oppe og køre over den gammeldags vaffel jeg bare SKULLE have den dag vi var på bakken. Og hvis ikke jeg havde solbriller på, kunne man se de små julelys i mine øjne. Søde sager har altid været en kæmpe last for mig, i’ll admit.
Så problemet er at jeg har svært ved at vælge: mad eller udseende? Ja, jeg ved godt at en gylden middelvej er at foretrække, det er bare som om den er svær at finde! Halvdelen af tiden tænker jeg fuck it, jeg er ung og må nyde livet, spise hvad jeg vil! Bekymre mig når jeg bliver gammel. Den anden halvdel tænker jeg fuck it, jeg vil sgu se så godt ud som muligt mens jeg er ung og kan!
Jeg vil indrømme, at jeg HAR levet mine teenageår med lidt for meget guf, sovs og kartofler og sukkervand, og det hører nok også med til det at blive voksen at tage nogle mere modne mad-valg. Jeg skal bare lige lære det! Jeg startede for et halvt år siden på styrketræning, fordi det så kunne være en undskyldning for at spise nogenlunde hvad jeg ville (jeg forbrænder jo det hele under træningen..), og det er nok et godt skridt på vejen! Nu skal jeg bare lære, at holde igen med det sukkerforbrug. Jeg insisterer dog på stadig at nyde livet! Jeg vil ikke være en bitter 40-årig kvinde, der nok er i sin livs form, men aldrig må nyde livet og god mad, fordi træningen er vigtigere!
Beklager det aalt for lange indlæg, men jeg tror på, at de tanker om mad vs udseende er noget mange går rundt med 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flower power