An inspiring home

My first time..

975023_10201101651805585_1093613140_n 998127_10201056462195873_2099688972_n i skoven
Fotograf: Kenneth Mortensen, http://kmfoto.net/
Disse er de billeder, der kom ud af mit aller-første fotoshoot, som blev lavet tilbage i juni måned. Jeg var SÅ spændt – især fordi jeg kun skulle have bikini på… Jeg havde helt svært ved at sige det til min familie, fordi jeg frygtede, at det ville blive tolket som om jeg havde lavet “dirty” billeder, når jeg fortalte, at jeg næsten intet tøj havde på. Men det er nu ikke sådan jeg tænker, når jeg ser dem. Og det er heller aldrig noget jeg kunne finde på at stille op til! Som en pige, der ææælsker serier som topmodel var det for vildt selv at prøve at stå foran kameraet. “Jeg er jo ikke model!” var mine tanker, men jeg har derefter indset, at det behøver man heller ikke at være for at få taget nogle fine billeder! Alle burde have nogle billeder af sig selv, der kan give deres selvtillid et boost, og det er uanset hvordan man ser ud. For alle kan være pæne, hvis man yder en lille indsats for det. Jeg har hele mit liv været en meget genert pige og hold op hvor har det hjulpet at springe ud i noget som dette! Også selvom mit hoved var fyldt med selvnedsættende tanker inden, så var det bare så godt jeg gjorde det. Disse billeder er dog langt fra professionelt lavet af mig. Selvom fotografen er fantastisk så kan man tydeligt fornemme, at jeg er uerfaren og ikke helt kender “mine vinkler” endnu. Som Tyra Banks herself siger: “it’s all about the angle”. Et eksempel er det sidste billede, hvor min arm burde være bøjet mere opad for at skabe en skarp vinkel – her ser min arm bare enorm ud, fordi vinklen ikke er god 🙂 Anyways så er jeg glad for billederne, da de altid vil være et godt minde fra den dag, den sommer, min ungdom osv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

An inspiring home