food vs looks

nothing like a new mascara

o-max-factor-false-lash-effect-black-mascara-6567

At løbe tør for mascara er ikke sjovt. Det er en af de ting, der bare skal være der! Og den skal bare være god. Når det kommer til en god mascara er jeg ikke så vild med at springe ud og prøve alle mulige nye – jeg holder mig til det jeg ved duer. Og for mig er det altså Max Factor’s false lash effect mascara. Jeg sværger klart til silikonebørsterne, som denne også har, da de “behårede” børster altid bare får vipperne til at klumpe (min erfaring). Nogle har kritiseret denne mascara for at drysse for meget, men det er egentlig ikke et problem jeg har oplevet, i hvert fald ikke mere end så mange andre!
Jeg vil klart anbefale denne, da den er vildt god til volumen, samtidig med at silikonebørsten skiller vipperne ad. Men hvad man kan lide ved mascaraer er meget individuelt har jeg fundet ud af, og dem jeg synes er forfærdelige er der en masse der knus-elsker! Jeg bruger mascara hver dag, hvilket også betyder, at der bliver skiftet ud en del. Dette er også grunden til, at jeg ikke går ud og investerer i en super dyr én.
Mascara er simpelthen et himmelsk produkt! Det er utroligt, hvad det kan gøre ved ens øjne. Og de fleste kender sikkert følelsen af at starte på en hel frisk mascara – det tager den halve tid og vipperne bliver sååå meget pænere 🙂

Lille tip: For at få din mascara til at holde længere og ikke udtørre, skal man undgå at pumpe for meget luft i den. Det vil sige, at når børsten trænger til at blive “dyppet”, så kør den langsomt ned i “hylsteret” (hedder det dét?!), mens man drejer børsten. Og kun en enkelt gang! Derved undgår man at pumpe luft derned og derved udtørre den, som hvis man bare trak børsten hurtigt op og ned flere gange.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

food vs looks