Fancy autumn

Show me that belly!

DSC03132 DSC03136 DSC03140

Denimjacket: Diesel
Skirt: Atmosphere
Cropped T-shirt: Asos
Sneakers: Nike
Mavebluse hot eller not? Der er mange meninger om det lille stykke tøj. Jeg synes egentlig, at det er meget cool, men man kan ikke undgå at være lidt bange for, at man egentlig ikke kan bære det og så bare går rundt og ligner en wannabe skinny girl! Man skal jo helst have en flad mave for, at det ser godt ud. Jeg kunne dog aldrig finde på at gå med en crop top, hvis underdelen IKKE gik op til over navlen. Så bliver det jo bare vulgært. Og slet ikke komplementerende for min krop! Men vil dog mene, at de fleste vil kunne bære sådan et outfit som på billederne, da nederdelen netop dækker det ofte mest kritiske område på maven. Den nederdel er altså bare guld værd. Og jeg kan godt lide, at den ikke er så kort, hvilket gør at “struttet” i skørtet ikke bliver lille-pige agtigt eller slutty.
Desuden fungerer denimjakken som cover der, hvor der er mest bart. Enhver garderobe skal have en god cowboyjakke! Den er ligeså uundværlig som en blazer og en læderjakke i mine øjne.
Billederne er taget i en garage (hvilket nok kan ses). Halleluja for anderledes baggrunde! Hihi.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fancy autumn