I would like to own... White t-shirts

Walk that walk

 DSC03055DSC03066 DSC03070

DSC03049DSC03075 DSC03078Dress: Monki
Leatherjacket: Asos
Shoes: All Star Converse
Man kan jo lige så godt slå to fluer med et smæk og så tage lidt outfitbilleder når man alligevel er ude og gå i den smukke natur på vovsetur. Jeg var ude og gå med mine to små babies, Alfa (den lyse) og Bellis (den rødlige). Det er familiens to cairnterriere og hjemme ved os, ja, der har de nærmest status som familiens små babyer. Især nu hvor mine brødre og jeg er blevet større og så småt begynder at flyve fra reden 🙂 i mine øjne er de også noget af det mest bedårende! Men det synes man vel altid selv 😀
Det er totalt hyggeligt at have to hunde, da de for det første holder hinanden med selskab når de er alene hjemme i hverdagene, og desuden skaber dobbelt så meget sjov og ballade herhjemme. Alfa er mor til Bellis og det er utroligt at se dem sammen når de leger og slås. De er faktisk helt forskellige, og det er super fedt at se, at de har hver deres personlighed. Alfa er den stille og rolige og den der bestemmer, og Bellis er fræk, utrolig forkælet, men den altid underkaster sig – den lille baby. Mest af alt er de begge to nogle hyggegrise, der elsker nus og hyggen i sengen.
For at vende tilbage til outfittet, så er kjolen en yndling og man går aldrig helt galt i byen, når man har den på… føler jeg! Outfittet er meget simpelt (som de fleste af mine outfits er..), og det er også sikkert. Jeg elsker det rå og feminine sammen, som jeg synes kjolen og læderjakken gør ganske fint.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I would like to own... White t-shirts