Bad habits like me

A piece of nature

DSC03422 DSC03424 DSC03428 DSC03440 DSC03449 DSC03453 DSC03458 DSC03466

Jeg er super imponeret over haven mine forældre har. Disse billeder er taget d.3 oktober – altså oktober måned!! Og blomster og frugter vælter stadig frem. Godt nok på sidste vers, men jeg er imponeret. En have kan virkelig gøre mig glad. Især når den kan levere. Blomster, frugter, bær, grøntsager, urter osv., osv..
Lige pt er det pærer, æbler, blåbær og vindruer haven kommer med. Og så en masse smukke blomster. Er der noget skønnere i naturen end blomster og frugter? Næppe. Jeg bliver i hvert fald totalt glad af at gå rundt og kigge på alle de forskellige farver. Jeg drømmer om engang (20 år +) at få mig sådan en have, der nærmest kan gøre mig selvforsynende, og som jeg kan gå og nulre om. Hold kæft hvor er det hyggeligt 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bad habits like me