Clothing rack inspiration

I do like Mondays

  DSC03615DSC03636

DSC03601
Boots: Senze / Pants: Jaqueline De Yong / Shirt: Saints&Mortals / Jacket: H&M / Beanie: Asos / Cake: Foråskage fra La Glace
Min mandag bestod i soven til efter klokken 12, kagebesøg på La Glace, Shopperi på Strøget og generelt bare kvalitetstid med to af mine yndlingspersoner, Mads og Tine.
Så er en grå og regnfuld mandag altså ikke så værst! Det er sjovt som ugedagene mister sine kendetegn og betydning, når man bare arbejder og ikke går i skole. Det er ikke nødvendigvis i weekenden at jeg har fri, og derfor kan en lang fredag på arbejdet været lige så hård som en lang skoledag om mandagen. Det er nu forfriskende at prøve at få vendt op og ned på hele den skole-rutine med 8-15 alle hverdage, som man ellers har været vant til stort set hele livet. I aften skal jeg på arbejde igen efter en del fridage som har været tilbragt i København. Det er altid lidt trist at vende snuden mod Jylland efter et par dejlige dage, men man skal yde før man kan nyde! Haha. Ha’ en fremragende tirsdag!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clothing rack inspiration