Sneakpeak

Minty

DSC03653 DSC03658 DSC03666DSC03667

Boots: Senze / Pants: Jaqueline De Yong / Shirt: Gina Tricot / Leather jacket: Asos
En af mine yndlingsfarver er mint. Ikke sådan en sygelig udgave som den også findes i, men en blød, fin mint-agtig farve. Den og så havets nuancerende blå-grønne farver (især som man ser i tropiske lande) er de farver, der gør mig mest glad. Der er sådan et paradis-feel over disse farver, og det er nok det, der drager mig. Derfor er jeg også totalt vildt med denne trøje. Den har den fineste farve! Pastelfarver generelt får nok den indre feminine og barnlige sjæl i mig til at trippe rundt af glæde. Kender I det? At der er nogle farver, man bare drages af og bliver glad af at se på? Endnu en lille finurlighed, som vi nok alle render rundt med på et eller andet punkt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneakpeak