That princess feel

Project #1

DSC03500 DSC03501 DSC03503Jeg har længe ønsket mig et tøjstativ, men har ikke rigtig (gulv)plads til det på mit nuværende værelse. Så løsningen måtte jo være at hænge det op! Min selvproducerede garderobestang har kostet 38 kr. og det var for det sandpapir jeg måtte købe til at slibe grenen med 😉
Jeg er selv utrolig tilfreds med resultatet. Jeg har en del tøj, der ikke rigtig kan være i mit skab, og derved er der en del genstande man kommer til at glemme, man har. Så er det jo fantastisk, at det nu kan hænge fremme! Og så kan man jo passende bytte lidt ud i det, så alt ens tøj kommer til sin ret.
Hele baduljen to cirka to timer at lave, men jeg havde også fundet grenen i forvejen. Den skal være ret tyk for at kunne holde til vægten af tøjet, men samtidig skal bøjlerne kunne være på den! Grenen er blevet savet til, slebet med sandpapir, vasket med en fugtig klud, og derefter sat op med snor (holdbar snor vel at mærke) i nogle kroge i loftet. Godt man har en handy-far, der havde det meste i værkstedet 😉 Men det var nok det eneste tidspunkt i mit liv, jeg ville ønske, at jeg havde gået til spejder! Jeg aner intet om at binde holdbare knuder, men tror det jeg har fremtryllet nok skal holde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

That princess feel