The final countdown

Silhouette inspiration

Opdateret for nylig12Det behøver ikke være outfits og tøj, der inspirerer mig. Smukke billeder af hvad som helst kan få hjernen til at vandre, en særlig stemning til at fylde kroppen. Disse silhuet billeder vækker især mange følelser for mig. De er simple, smukke og har lidt en højtidelighed over sig. Jeg bliver personlig meget inspireret af dette sort-hvid tema – det får mig til at værdsætte det simple. Og så er dyr, naturen, kvindefiguren, ballarinaer alt sammen indbegrebet af smukke former og silhuetter. Be inspired!
Alle billederne er fundet på Pinterest.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The final countdown