I would like to own...

Sneakpeak

DSC03549Et lille kig på mit outfit fra i går. Resten kommer i morgen. Er det bare mig eller har efteråret i år været vildt smukt og mildt? Jeg elsker at putte mig i store striktrøjer når vejret bliver koldere og mørkere, men det er næsten for varmt gå rundt i nu! Også min vinterjakke plejer at være blevet fundet frem, men det har jeg heller ikke gjort endnu. Men ingen brok herfra! Jeg nyder bare at det ikke er frygtelig koldt eller pisser ned dagen lang.
I morgen skal jeg til København et par dage igen og se min kæreste og bedste veninde. Det bliver godt! Det er mærkeligt, at jeg kan tælle de dage, jeg når at have med dem jeg holder af, før jeg tager ud i den store verden. Jeg vil for alt i verden ikke blive hjemme, men jeg kan alligevel ikke holde tanken ud om at skulle være væk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I would like to own...