Silhouette inspiration

Sneakpeak

DSC03658Et lille sneakpeak på mit look i går. Både fingerringe og øreringen er fra Pieces. Det er helt en udfordring at tage “rigtig” tøj for tiden når jeg bare er hjemme i Holstebro, arbejder en masse (og der bruger jeg arbejdstøj), samt spekulerer som en gal på min kommende rejse. Desuden har efteråret rigtig fundet vej til Danmark nu (tror jeg har cyklet i øsende regn 4 gange denne uge!!), og det tager sgu en smule energi – så mit outfit består mest i tights og en sweatshirt. Det ultimative komfortable outfit. Men man gider bare ikke tage ordentlig tøj på, når man bare skal have det på om morgenen inden man skal afsted og om aftenen, når man er kommet hjem. Og når man så endelig orker, så bliver det noget simpelt. Det outfit, der altid fungerer: sorte bukser, en trøje og læderjakke 😉 Jeg har nok egentlig ikke den mest inspirerende tøjstil i verden, og foretrækker ofte det simple. Jeg synes selv at for meget mønstermix og pangfarver på kryds og tværs kan virke forvirrende og det er svært at opnå en “coolness” med sådan et outfit. Det er ikke geniale, gennemtænkte, mønstrede og massefarvede outfits man skal lede efter på min blog i hvert fald 😉 Men er det ikke også okay? Jeg vil i hvert fald selv hellere inspireres af noget jeg selv kunne finde på at tage på, og have mulighed for selv at anskaffe mig, end et totalt kompliceret outfit.
Haute Couture fx bryder jeg mig faktisk ikke synderligt om, i hvert fald ikke tøjmæssigt. Dog er det ofte flot som kunst og fotos, men sgu da ikke i en jydes hverdag 😉 God søndag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Silhouette inspiration