Project #1

Soon: adventure time

1378481_10201611364019751_1973965123_nDengang jeg startede bloggen var det også med henblik på, at jeg skulle bruge den når jeg engang skulle ud og rejse – så kunne jeg, som den teknik-idiot jeg er, nå at lære det inden.
Jeg har egentlig svært ved at definere hvilken type blog jeg gerne vil have; jeg synes det bliver for kedeligt hvis det bare en modeblog, udelukkende livsstil eller ja, kun skal handle om rejser. Mit liv indeholder jo ikke kun ét af disse aspekter. Men jeg er heller ikke meget for at kalde det en personlig blog, da det ifølge mig giver for mange associationer til en slags offentlig dagbog og lidt for meget whining. Det er jeg slet ikke til, selvom der skal være en mængde personlighed i det. Så det forbliver måske lidt udefinérbart, hvilken type blog det er, men sådan er det.
Men det var faktisk ikke det, dette indlæg skulle omhandle. Jeg vil nemlig gerne varsle nogle fremtidige ændringer på bloggen. Om lidt over en måned tager jeg 3 måneder vestpå. Jeg skal til Florida og Jamaica. Og jeg glæder mig. Så. Meget. Min gode veninde Emma er derovre nu på en ranch og det er hende jeg skal på eventyr med. Det betyder som sagt, at bloggen vil ændre sig lidt i den periode. Jeg kan ikke lige gennemskue, hvor mange outfits eller inspirations indlæg, der vil komme, men jeg regner med at planlægge et par indlæg inden jeg tager afsted, der så vil komme her og der. Ellers vil jeg hovedsageligt blogge om vores rejse, mens jeg er derovre. Så bloggen tager nok lidt en drejning over mod rejseblog-gruppen, men det er også okay, da den afspejler mit liv og mine oplevelser. Jeg håber rigtig meget, at I stadig vil følge med i mine eventyr! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Project #1