I would like to own a fluffy cardigan

The final countdown

florida-coast-line-hbtv-hemp-beach-tv llnl.nOm præcis 23 dage starter mit livs eventyr. Jeg drager mod USA (helt alene, gisp), hvor jeg skal mødes med min gode veninde Emma, som allerede er derovre. Jeg skal være i Florida og omegn med hende til sidst i januar, hvor turen derefter går til Jamaica i 3 uger. DET BLIVER SÅ FEDT! Intet er faktisk planlagt, hvilket gør tanken om dette eventyr endnu vildere. Jeg er jo lidt kontrol-freakish og perfektionistisk, så det ligner faktisk slet ikke mig, ikke at have planlagt min rejse bare det mindste 🙂 Men en masse, der skal planlægges er alt det der skal være styr på inden afrejse. Flybillet, visum, forsikring, vaccinationer osv. osv… Og så alle de småting, der kommer oveni som, hvilke piller jeg skal have med, hvor mange kontaktlinser og ikke mindst hvilke sko og hvilket tøj 😉
Glæder mig til at komme væk fra dette uduelige “ikke-helt-vinter-men-slet-ikke-sommer-vejr”. Dog går jeg så glip af julen herhjemme, og det knuser mit hjerte en smule. Heldigvis er jeg blevet lovet en omgang julemad med and m.m og ris-a-la-mande (virkelig grim dessert på skrift, men den smager himmelsk) i anledning af Mortens Aften som er lige før jeg skal afsted. Yay! Det bedste ved julen er jo nærmest maden 😉 gaveræset er jeg egentlig bare lidt lettet over at slippe for, hvor er det alt for dyrt og tidskrævende – jo ældre man bliver, jo mindre betyder de gaver egentlig også. Hold kæft hvor er det voksent at have det sådan 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I would like to own a fluffy cardigan