I would like to own... current wishlist

What’s up with the hair?

De fleste piger vil nok kunne nikke genkendende når jeg siger at vores hår er en stor del af vores personlighed, ja identitet. Jeg har dog aldrig gået specielt meget op i hår – det har altid bare været tyndt, fladt og ugideligt, og jeg har derfor interesseret mig langt mere for makeup. Men når jeg ser tilbage på min hår-historie, synes jeg alligevel, der er sket meget både med udseende og min holdning til hvordan mit hår skal være. Jeg har altid været blond, men besluttede da jeg var omkring 14 at farve det lysere. Det har jeg så gjort indtil for et år siden, hvor jeg droppede hårfarvningerne og tillod det naturlige at komme ud. Jeg har haft mine år, hvor det ikke kunne blive lyst nok, men jeg tror, at man med alderen indser, at ens naturlige hårfarve sgu nok egentlig er den, der passer bedst. Om end kan jeg dog godt savne det helt lyse. Altså når man ser på det første billede tænker jeg “what’s up with the hair??” SIKKE nogle udgroninger! Og hvor bliver man ærgerlig over at se hvor mørkt det hår egentlig er!
Jeg valgte sidste år at farve mit lyse hår gråt (ups), men da jeg skulle til Egypten et par uger efter, valgte jeg at skåne håret for mere farvning og lod solen blege det dernede (og nej jeg har ingen billeder af den katastrofe). Så de lyse spidser er simpelthen rester fra den tur 🙂 Nu er planen egentlig bare, at der ikke rigtig skal gøres noget ved det foreløbig. Så må vi se, hvor længe jeg holder det ud!

DSC03327Som jeg skrev tidligere, har jeg altid synes, at mit hår var fladt og ugideligt, såå – mit hår har faktisk været permanentet! Det var noget jeg fik lavet lige i slutningen af 1.g, da jeg var 18 – og jeg var faktisk rigtig glad for det dengang. Nu havde jeg endelig det fylde jeg så længe havde ønsket mig! Jeg er dog blevet ældre og klogere og kan se nu, at det var sådan lidt puddel-agtigt (billede nedenfor) – og så er permanentet hår bare aldrig heeelt godt, vel? New york 019

Og ja, så er der min blonde periode, før den “perm” der. Billedet er faktisk taget kun 1 måned før jeg fik det permanentet. Det er så underligt at se gamle billeder af sig selv – jeg er 17 år gammel her! And so much skinnier…

SONY DSC

Det var lidt om min hår-historie. Ved ikke om der overhovedet er nogen der finder det spændende? Jeg kan godt lide at høre hvad andre har ladet deres hår gå igennem 😉 Og vil også godt indrømme at jeg ikke har været SÅ vild igen (men har dog haft pandehår – DET var vildt!). Jeg har bare aldrig villet tage så mange chancer og farve det mørkt fx.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I would like to own... current wishlist