Brace yourselves...winter is coming

Big girls don’t cry…

IMG_0052Men det knuser nu alligevel mit hjerte en lille smule at skulle undvære min familie og dem jeg holder af i 3 måneder. Tro mig, jeg vil så gerne af sted, men ethvert valg er også et fravalg. Der har været utrolig mange “på gensyn” og “vi ses snart igen” denne uge, og det er bare ikke sjovt. Jeg er en følsom pige jo! Og et rigtigt familie menneske 🙂 Men jeg skal også lige tage mig sammen og huske at big girls don’t cry – i hvert fald ikke over ingenting! Og det er jo ikke fordi jeg skal til fronten i et helt år. Jeg skal på eventyr i noget nær paradis og få de fedeste oplevelser med en savnet veninde! Det bliver fedt. Det skal det.
Jeg vil opfordre enhver, der har en lille lyst til at udfordre sig selv, opleve verden, få en masse oplevelser til at komme af sted. Tage derud. Selvom det er hårdt lige inden. Det vil jeg gerne skrive under på. Og jeg er ikke engang taget af sted endnu 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brace yourselves...winter is coming