#Dogtooth

Brace yourselves…winter is coming

IMG_0079
IMG_0078Bellis, mig og AlfaIMG_0070Freja og BellisIMG_0082Bellis

Boots: Senze / Pants: Jaqueline De Yong / Jacket: Modström / Leathergloves: H&M / Fur-hat: ræv, købt i Berlin
Alle billeder er taget i næsten mørke (i hvert fald dårlig belysning) med mit nye Canon spejlrefleks. I søndags fik jeg en tidlig julegave af min dejlige familie. Mit eget spejlrefleks kamera! Endelig! Jeg glæder mig så meget til at tage en masse flotte billeder i USA og på Jamaica!
Billederne her er stort set de første taget med kameraet, så jeg er stadig ved at lære det at kende. Jeg var på hunde-date i mandags med Ida (ja, en anden Ida – jeg omtaler ikke mig selv i 3. person, vel). Hun havde sine to pelsede dyr med, og jeg havde mine to med. Det er der billederne er fra. Og hold op, hvor er det blevet koldt! Nu er både vinterjakken (har ALLE ikke efterhånden den jakke?), vinterstøvlerne, handskerne og pelshuen fundet frem!
Men den jakke der.. Den har været min vinteruniform et par år nu. Og utrolig jeg har kunne undgå indtil nu. Den er bare god, fordi den er varm, har et flot snit og så elsker jeg desuden, at den går ned over bagdelen. Det betyder altså noget når det er isnende koldt! Jeg er bare glad for, at jeg snart slipper for alt det kulde-pjat 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#Dogtooth