Genbrugsguld 3

Flea deluxe

DSC03914 DSC03922 DSC03925

Boots: Senze / Jeans: Levi’s / Turtleneck: H&M / Jacket: H&M
Jeg kom til København kl.23.30 lørdag aften og landede derfor først hjemme ved min kæreste (laaangt ude på Amager) lidt over midnat. Han kom hjem fra arbejde ved en 02.30-tiden og da jeg skulle op klokken tidligt for at komme til luksus/blogger loppemarked i Store Kannikestræde søndag formiddag resulterede det både i for lidt søvn OG for lidt tid til at blive klar. Derfor et meget simpelt outfit, en lidt sjusket manke og en makeup der blev lagt i halvmørke. Bloggerloppemarkedet var til gengæld en kæmpe succes om end jeg følte mig lidt snusket i forhold til alle de velholdte damer der solgte ud af deres kæmpe, lækre garderobe. Jeg tør ikke tænke på hvor meget tøj de stadig må have hængende derhjemme, selv om de solgte ud i massevis.
Men, vi var jo så heldige at have købt VIP billet OG være blandt de første 20, der blev lukket ind, og fik derfor en goodiebag (der altid er lidt fesen, men jeg er jublende glad alligevel). Jeg havde frygtet, at det ville være et gedemarked, hvor man hev og sled i hver sin ende af en udvalgt beklædningsgenstand, eller måtte stå og byde over en anden ivrig køber, men det var stille og roligt og der gik faktisk en del tid før der var fyldt op derinde med mennesker. Jeg kiggede mest efter sommeragtigt tøj, da jeg alligevel ikke kan bruge ting til vintersæsonen rigtigt før jeg kommer hjem igen i februar, og det er sgu egentlig lidt ærgerligt, da der var rigtig mange fede jakker og strikke. Men jeg endte alligevel med at få en kjole, en taske, to toppe, en T-shirt og én skjorte med hjem. For 300 kr. Så godt tilfreds – dét er jeg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genbrugsguld 3