Flea deluxe

Long is sexy

Opdateret for nylig171. 150 kr. HER / 2. 358 kr. HER / 3. 183 kr. HER / 4. 169 kr. HER / 5. 127 kr. HER / 6. 131 kr. HER / 7. 155 kr. HER / 8. 188 kr. HER / 9. 150 kr. HER
Mididresses er ifølge mig utrolig elegante, klassiske, sexede. Man når et vis punkt, hvor det ikke længere gælder om at kjolen skal være så kort så muligt og stadig dække numsen, men hvor man rent faktisk kan værdsætte lidt længde. For længde på kjolen giver andre muligheder; det lovliggør en lidt dybere kavalergang, smukke detaljer som cut-outs, eller stykker med gennemsigtigt stof uden at det bliver vulgært.
Jeg ved ikke om disse kjoler er særlig moderigtige lige nu, men jeg synes bare at det er en god, klassisk stil at køre hvis man skal ud en aften. En smuk, stramtsiddende mididress, stilletter og røde læber. Bum. Der skal ikke mere til! Og man behøver altså ikke ligne en model for at kunne bære det. 1) stilletter hjælper altid. 2) sort slanker. 3) mididresses får dig til at se længere ud, hvis du samtidig har stilletter på. 4) man kan altid vælge den kjole der fremhæver dine fordele. Der er ingen undskyldning! 🙂
De 9 som er med i collagen er alle fundet på Asos, som nok har 1000 forskellige at vælge i mellem. Og disse er alle sammen ultra affordable. Min favorit er nok nummer 4 eller nummer 9, men jeg er ikke lige ude i at købe sådan en kjole nu, da jeg allerede har en af slagsen derhjemme, som jeg er meget glad for.
SONY DSC

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flea deluxe