Long is sexy

Silly things

DSC03879 DSC03877

Nogle af de blogindlæg jeg aller bedst kan lide at læse ved andre bloggere er de personlige indlæg, hvor man får indblik i personens tanker, personlighed eller små finurligheder. Alle mennesker har små finurligheder, der er med til at definere hvem de er, og jeg synes at det er vigtigt at anerkende disse. Lade folk vide, de små “silly things” – vi har dem jo alle sammen.
Så ikke fordi jeg er blevet bedt om at lave det eller noget, vil jeg nu præsentere et par af mine små finurligheder. Og så vil jeg håbe, at dem derude selv vil tænke over deres. Man lærer sig selv meget bedre at kende, hvis man begynder at sætte ord på sine små særheder eller personlighedstræk. Og så er det sgu i orden at være lidt skør!

– Jeg har et særligt forhold til tallet 8. Jeg ved ikke hvorfor.  
– Da jeg var lille var jeg rædselsslagen for mænd med skæg (nok også kvinder med skæg, men dem mødte jeg ikke så mange af). 
– Jeg er venstrehåndet.
– Min livret er boller i karry og har altid været det.
– Jeg mangler en tand og ser derfor ret tandløs ud i højre side.
– Som lille havde jeg fregner på næsen som formede en hestesko. Jeg hadede dem og prøvede at vaske dem af – nu er de der faktisk ikke mere.
– Jeg har en kæmpe svaghed for dyr.
Min tunge er så ufattelig kort, at den næsten ikke kan nå ud af munden.
– Jeg har 6 huller i ørerne og 2 små tatoveringer.
– Jeg rødmer let hvis jeg er forvirret eller føler jeg er i fokus.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Long is sexy