Follow BYIJO

Update#1, finally here

20131120-204820.jpg

20131120-205118.jpg

20131120-205226.jpg

20131120-205349.jpg

En lille omgang uredigerede iPhone billeder (beklager), da jeg kun har forbindelse på min telefon. Derfor kan jeg heller ikke garantere en ultra fornem opsætning, da blogging også foregår fra telefonen, dvs ikke optimalt. Jeg kan ikke love at dette vil ændre sig foreløbig, men skal nok tage gode billeder med mit kamera, som kan vises når muligheden byder sig.
So, i’m finally here. I de fedes land (ej, undskyld, det siger man ikke) – i det hvide brøds land så. For det groveste brød du kan købe i supermarkedet er på linje med grovtoast i Danmark…
Men forstå mig ret, jeg ELSKER allerede Florida. Der er alligatorer i sumpen i baghaven. Hestene har eget “værelse” med udsigt (også med indbygget vand). En af damerne, der rider her, ankommer i helikopter. Som jeg forresten fik en tur i, i mandags. Det er altså kun i USA sådan noget finder sted. OG ben&jerry’s koster omkring 25kr (!!). Mine første dage her har i den grad været præget af en følelse af surrealisme – kan det virkelig passe jeg er her? Og ja, det kan det. Det kan mine ømme fødder og ryg i hvert fald minde mig om ret hurtigt – dette er virkeligheden. Jeg starter i stalden klokken 7 og slutter klokken 17. Bum.
Det er nogle super dyre heste, der er her (en af dem er nr.18 på verdensranglisten), så jeg er ikke rigtig i direkte kontakt med dem. Jeg fodrer, gør rent, vasker tøj osv., er sgu lidt af en housewife egentlig. Men det er hyggeligt nok 🙂
Jeg lover at vende tilbage med flere detaljer. Hyg derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Follow BYIJO