That would be great!

Last outfit of the year

Opdateret for nylig20 Opdateret for nylig21 Opdateret for nylig221. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER

Nytårsaften er også kjolernes fest. Og jeg ved godt det er ved at være sidste udkald, hvis man skal have en ny kjole at iklæde sig årets sidste aften, men her er mine bud på en smuk kjole til denne aften. Jeg er ikke selv fan af nytårsaften, da det aldrig (!) bliver årets fest som man regner med, men derfor kan man jo godt se fin ud alligevel 😉 De sidste to år har jeg arbejdet nytårsaften på Holstebros bedste natklub og det har været fint, da man stadig er i blandt en masse fest og farver, uden selv at skulle feste. Hvad der skal ske dette år er stadig uklart, da jeg højst sandsynligt er i Danmark igen der (ganske uventet, så intet er planlagt).
For en nytårskjole ville jeg selv gå efter mørke farver (okay, sort, who am I kidding) og gerne lidt blonde eller glimmer (en nytårskjole skal have lidt glam). Længde synes jeg heller ikke gør noget, da man ikke orker at stå udenfor og se fyrværkeri i en minikjole.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

That would be great!