Juleskørtet

Kind of grey

BYijo9 Boots: Senze / Pants: Jaqueline De Yong / Shirt: H&M / Beanie: ASOS / Gloves: H&M
Manglen på stærke farver og smuk natur svier jo i mine øjne! Nej, hvor er det danske vejr TRIST. Alt er gråt og farveløst, slet ikke juleagtigt. Så blev nødt til at klæde mig på efter vejret. Meget gråt. Ikke særlig inspirerende. Sorry! Men det er dejligt at være hjemme igen. Jeg kan godt lide at være i udlandet, blandt andet fordi jeg altid indser, hvor glad jeg er for mit hjemland. Ude godt, men hjemme bedst, er det ikke sådan man siger? Er nu faktisk stolt af at være dansker!
Men disse år er klart tiden til at komme ud og snuse. Danmark vil altid være der, det skal man lige huske på. Jeg tror, at når man er ung kan man ofte være bange for at gå glip af noget. Og derfor bliver det en smule skræmmende at forlade hverdagen i Danmark i en længere periode. For livet går jo videre for alle andre, og sådan er det jo. Jeg skal selv nogle gange minde mig om, at jeg har resten af mit liv til at slå mig ned og få en fast hverdag, det haster skam ikke. Lige nu er det bare eventyr tid!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleskørtet