Last outfit of the year

That dress..

IMG_0231 IMG_0243 IMG_0245 IMG_0246 IMG_0253Dress: Gina Tricot
Nogen må snart invitere mig til et bryllup eller lignende, så jeg har mulighed for at bruge denne kjole rigtigt! Det er et af mine bedste køb, gjort til blogger loppemarkedet i november måned. Helt ny, ubrugt og stadig med mærke på. 40 kroner. Hvad siger du, hva’?? Helt fantastisk køb og helt fantastisk kjole.  Den har 3 lag, og det midterste er med tyl (4-årige mig danser af glæde). Og så har mønstret med de fine lyserøde blomster heller aldrig skadet nogen (4-årige mig danser endnu mere).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Last outfit of the year