Both sides

Tips til udsalgsshopping

9e57c573baf6c4d1b228e3999fbed34dJanuar udsalget kan være sjovt og indbringende, men også uoverskueligt. Udsalg kan ofte være lidt tricky idet man (jeg) kan blive forblændet af de gode tilbud og derfor ende med at købe noget, der ikke er min smag eller slet ikke sidder som det skal. Det er dog også under udsalget, man kan gøre sig nogle af de bedste kup i hele ens shoppekarriere. Har vi ikke alle et eller andet favorititem, man engang købte på udsalg eller loppemarked, som bare er blevet en favorit, selvom man næsten ingen penge gav for det? Det har jeg i hvert fald!
Nu skal det ikke lyde som om udsalgsshopping er på højde med at begive sig i krig, men det kan være meget godt at tænke det igennem inden man begiver af sted.

– Start med at aftale et budget for, hvor mange penge du må bruge. Så slipper du for at stå med diskussionen med dig selv nede i butikken (hvor fornuften ofte taber).
– Tænk over hvilke items du vil gå efter og eventuelt mangler.
– Tjek eventuelt udvalget på diverse webshops først, da udsalget ofte starter før på nettet. Så får man også en idé om, hvilke varer der er tilbud på.
– Gå efter tidløse items eller items, der holder mindst én sæson mere:
– Striber, har jeg ladet mig vide kommer stærkt igen i det nye år.
– Tern (på fx skjorter) holder også stadig.
– Generelt bare sorte og hvide ting, går man aldrig helt galt med.
– Basis ting som jeans, blazere og toppe kan man være heldig og spare mange penge på under udsalget.

Et ekstra lille tip er at gå efter de klassiske, sikre items under udsalget. Det er let at falde for en eller anden mærkelig trend (som måske slet ikke passer til ens stil), og så købe tøjet, fordi det nu er på tilbud. Men det er ofte disse items, der bliver hængt bagerst i skabet, fordi trenden alligevel er på vej ud og det bare ser mærkeligt ud.

Happy udsalgsshopping!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Both sides