Bangs?

what to do?

Opdateret for nylig33Pants: Monki / Tee: Just Female / Boots: Asos
Outfittet fra i går var simpelt, ligesom mine dage for tiden er. Dagen i går var fyldt med drømme og lyst til bare at tage væk fra det hele. Jep, der blev kigget en del på flybilletter og afbudsrejser. Godt jeg snart skal købe flybilletter til USA! Så føler man ligesom, at der sker et eller andet. Emma og jeg tager derover igen sidst i marts og bliver der en lille måned. Og der står den ikke på arbejde! Næ, nu er det eventyr tid. Can’t wait!
Jeg står pt i en meget frustrerende periode. Jeg har ikke noget fast job, men da jeg skal ud og rejse i marts kan jeg heller ikke rigtigt nå at finde noget nyt. Hvem gider at ansætte nogen for to måneder (ikke engang)? Og på den anden side har jeg heller ikke samvittighed til at lyve og sige, at jeg ikke skal afsted. Bum, bum. Jeg har overvejet at tage ud i verden og lave noget frivilligt arbejde. Stod for et par dage siden og var ved at takke ja tak til 3 uger i Cambodia på et børnehjem i Februar! Men frivilligt arbejde er rigtig dyrt (det er det virkelig!), så jeg endte med at springe fra. Så vil hellere få det planlagt, så jeg eventuelt kan tage et sted hen i Maj (jep, når jeg kommer hjem fra USA har jeg igen to måneder uden nogen plan).
Hmm, det var lige en masse tanker og overvejelser, der flød ud der 😉 Gode ideer til arbejds muligheder for en kortere periode (også gerne i udlandet) modtages gerne!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bangs?