Serenity

Finally!

Opdateret for nylig43 Opdateret for nylig44Boots: Asos / Pants: Iris (bought in Florida) / Tee: Vila / Blazer: Vero Moda
Finally! som i endelig et outfit på bloggen – det føles som evigheder siden, og Finally! som i, at jeg endelig har fået noget at fylde min hverdag med. Jeg er blevet afløser i en børnehave/ vuggestue sådan cirka 3 minutter fra hvor jeg bor. Det er helt perfekt. Jeg har allerede været derhenne 3 gange på en uge, så jeg har på fornemmelsen, at de godt kan bruge mig. De næste to uger skal jeg desuden derud hver dag, så jeg får nok at se til. Det er nu rart! Jeg havde aldrig troet, at man blev træt af at holde fri. Men det gør man. Følelsen af, at der er brug for en, er utrolig rar. Og at man har nogle forpligtelser gør heller ikke noget!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serenity