Lift and run

I would like to wear

fra nettet1Shoes: Adidas – HERE /Watch: Dyrberg/Kern – HERE / Gloves: Nelly – HERE /
Bag: Whyred – HERE / Coat: BRICS – HERE / Silk shirt: Second Female – HERE / Pants: Just Female – HERE
Jeg ligger hjemme i sengen i dag og har det ad H.. til. Så jeg har sagt til mig selv, at det er i orden at lave en collage med et fantastisk drømmeoutfit, som jeg kan gå og sukke efter. Sådan her ville jeg nemlig ikke have noget i mod at se ud, hvis jeg nu for eksempelvis var til CPHFW 😉 Generelt er det et lidt dyrt outfit – men man har vel lov at drømme! Collagen indeholder flere ting fra min nuværende wishlist, såsom et par hvide sneaks, en skjorte i silke og en frakke fra BRICS. Hvor er det bare lækre sager!
Keep on dreamin’! Ida over and out

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lift and run