Finally!

Lift and run

Opdateret for nylig46Det kan være rigtig svært og hårdt at komme i gang med træningen, hvis man ikke ikke ved hvordan man skal træne, eller ikke har motivationen til det. Liftandrun.dk er en hjemmeside, hvor du netop kan få denne inspiration! Du kan finde gode råd om kost, motion, vægttab og ikke mindst gode træningsprogrammer lavet til dit niveau. Det bedste af det hele? Det er ganske gratis. Træningsprogrammerne minder om den måde jeg selv har styrketrænet på, og det virkede altså rigtig godt. Jeg var kun afsted 2 gange i ugen i cirka 45 minutter – og jeg kunne hurtigt mærke, at jeg blev stærkere og se, at jeg blev mere fast. Bagmanden bag liftandrun.dk  – og min træning – er min egen storebror, som selv går meget op i kost og motion. Han ved ufatteligt meget om dette emne, og han har derfor lavet hjemmesiden for at dele ud af denne viden. Han (og jeg) vil blive rigtig glad, hvis I går ind og tjekker det ud! Der er både beskrivelser af de forskellige øvelser, billeder til motivation og artikler om hvordan man spiser bedre og træner rigtigt.


 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Finally!