Året der gik vs året der kommer

Picture wall update

IMG_0699 IMG_0696 IMG_0695 IMG_0689 IMG_0688IMG_0701

Jeg har været kreativ og selv “lavet” 5 nye billeder! De 3 med tekst har jeg simpelthen bare lavet i Word og printet ud. Man kan bruge rigtig lang tid på at lege med skrifttyper, tekst, størrelse osv., og det var også hvad jeg gjorde. Det endte med et meget clean sort-hvid udtryk (hvis jeg skulle til at lege med farver, var jeg jo aldrig blevet færdig, haha). Jeg havde faktisk ikke tænkt mig at disse billeder skulle være en del af min billedvæg. Men da jeg ikke regner med at blive boende hjemme i mere end et halvt år, tænkte jeg, at det var dumt at begive sig ud i det store indretningsprojekt. Så billedvæggen blev blot opdateret. Ballerinaen og sommerfuglen er bare billeder fundet på Pinterest.com, som jo af en guldgrube af sådan noget! Dette er generelt et utroligt nemt DIY projekt, som hverken er dyrt eller særlig tidskrævende. Hvis man ikke ønsker at gå ud og købe rammer, så har ens bedsteforældre sikkert nogle liggende (alle de gammeldags rammer kommer fra min mormor og morfar). Selvom det giver et ret oldfashion udtryk, så synes jeg bare de er så smukke. Det sidste billede er for resten mine søde bedsteforældre på deres bryllupsdag. Som i år er 60 år siden! De er de sejeste mennesker jeg kender 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik vs året der kommer