Sunde, men syndige pandekager

SS14, part 6 – den hurtige

Nu har 5 store trends til den kommende sæson fået hver deres indlæg. Jeg skrev for nogle dage siden, at jeg let kunne blive ved med at tage fat på nye key-trends – men det må jo have sin ende. Så her har jeg lavet en hurtigt gennemgang af nogle trends til foråret og sommeren, som er værd at holde et øje på.

Opdateret for nylig39Toppene er fra hm.com, nelly.com og riverisland.com
Crop tops: 

Vi så en del til denne trend allerede sidste år, men den er kommet for at blive. Hop i en mavebluse og vis maveskindet frem! Det kan lyde vulgært, men kan fungere rigtig godt sammen med højtaljede bukser og en læderjakke eller blazer. På den måde er det kun lidt af maven der titter frem inde bag jakken.

Opdateret for nylig38

 

 

 

 

 

 

Alle bukserne er fra hm.com.
Bukser med vidde: 

Denne trend kan måske virke lidt overdrevet til almindelig hverdagsbrug, men det kan virkelig se sexet og stilfuldt ud. Skab illusionen om ultra lange ben med højtaljede bukser med vidde for neden samt høje sko indenunder. Det giver en flot og elegant silhuet.

Opdateret for nylig40

 

Alle items er fra riverisland.com og hm.com.

Minimalisme – All black/white:
Minimalismen er også en klassiker og utrolig let at efterligne. Less is more! Vælg den simple udvej og ifør dig et helt sort, et helt hvidt eller et helt sort/hvidt outfit. Det er et meget stilrent valg. I mange af indlæggende fra min SS14 guide har der  været fuld skrald på farverne – det behøver der dog ikke at være, for at være trendy den kommende sæson.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde, men syndige pandekager