what to do?

SS14 trends, part 1

Jeg tænkte, at jeg de næste par dage ville gennemgå nogle af de største trends for SS14. Jeg synes selv det er godt at få styr på de trends, der er værd at holde øje med. Og måske udvælge dem, man synes bedst om. Jeg laver nogle simple collager til, for at give lidt inspiration til items inde for hver enkelt trend.

Opdateret for nylig34
Alle items er fra Gina Tricot, River Island eller Nelly
Pasteller:

Pasteller er eventyrfarver. Dette forår kan du sætte fantasien fri og i klæde dig disse fine nuancer som syrenlilla, lyserød, mintfarvet eller fersken – you name it. Gå ud og udlev din indre prinsesse! Det er ok, ikke? Hvis man ikke er til et komplet “pastellook”, er det fint med en enkelt detalje i en af disse farver – til et helt sort look kan det for eksempel give en fed kontrast.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

what to do?