Light

SS14 trends, part 5

fra nettetAlle items er fundet på Nelly.com eller Ganni.com.

Striber: 
Klassikeren, der aldrig rigtig bliver umoderne, er super hot den kommende sæson. Striber på tværs, på langs, skrå, tykke, tynde – you name it. Det er altså en god investering at gå efter striber her til foråret. Og striber kan være en del sjovere, end den traditionelle sort/hvide stribede trøje, hvis man synes det bliver for kedeligt. Jeg forestiller mig, at et helt suit i striber ville være overordentligt lækkert! Jeg har også lyst til at finde mig en fin, stribet kjole til sommer. Generelt er det okay at tænke striber i andre farver og farvekombinationer denne sæson.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Light