SS14 trends, part 5

Sunde, men syndige pandekager

IMG_1131Jeg lavede denne utrolig lækre, nemme og ikke mindst sunde pandekage igår! Og så synes jeg lige, at jeg burde videregive, hvordan man gør. Det er virkelig ultra nemt og tager 5-10 minutter.
Du skal bruge: (til 1 pandekage)
1 æg
1 lille banan / det meste af en stor banan
1 tsk vanillesukker
1 tsk bagepulver

Mos bananen og mix det hele sammen. Bagepulver kan undlades (jeg brugte det ikke, da jeg ikke lige havde noget). Steges i smør på panden ved jævn varme. Toppes med hvad du synes. Jeg brugte hindbær, hasselnødder, lidt flormelis og resten af bananen, jeg havde brugt til dejen.

Det var rigtig lækkert! Sådan en pandekage er perfekt som morgenmad eller mellemmåltid. Den smager syndigt, men er faktisk ret sund. Jeg fik ideen til at prøve det, efter at jeg har læst det på en anden blog engang, og jeg synes virkelig det er en genial og nem opskrift.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SS14 trends, part 5