I would like to wear

Tattoo inspiration

Opdateret for nylig47Alle billeder er fundet på Pinterest.
De fleste har en mening om tatoveringer. Jeg – personligt – elsker dem! Især sådan nogle små, diskrete og fine nogle som disse. Jeg synes, at man skal få lavet en tatovering for sin egen skyld, hvis man har lyst til det. Det er ens personlige sag og ens egen krop – det skal ingen andre styre. Jeg har selv to små tatoveringer, som udelukkende er til for min egen skyld, og jeg elsker dem. De er placeret steder som næsten kun jeg ser. Jeg vil personligt ikke have nogen, som jeg ikke nemt kan skjule. Jeg synes, tatoveringer er en fin måde at udtrykke sig selv på. Der kan jo være tonsvis af grunde til, at man får dem lavet. Mine har kun den betydning for mig, at det var noget jeg gjorde for min egen skyld – fordi jeg havde lyst til det, og fordi jeg føler at jeg med dem er mere mig selv.
Alle tatoveringerne i collagen er faktisk rigtig fine, synes jeg. Èt af motiverne er faktisk en jeg har i forvejen, og jeg kan afsløre, at en af de andre motiver er en jeg ved, jeg skal have lavet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I would like to wear