Street style inspiration

artRAVE: The artpop tour

lady-gaga-artrave-2014-tourHa! Jeg skal til koncert. Jeg har netop klikket to billetter hjem til selveste Lady GaGas Artpop Tour d.27 september i Jyske Bank Boxen! Og jeg skal afsted med bedste frøken T. Nøj, hvor er jeg glad!
Listen, som jeg skrev om for lidt over en uge siden, har virkelig gjort mig fast besluttet på, at koncerter – det er altså noget jeg skal til at prioritere! For det er altid pengene værd. Billetsalget til Lady GaGa koncerten startede i dag kl.10, og det var faktisk helt svært at finde de billetter jeg ville have, da jeg sad og ledte klokken 17.30. Så man skal være hurtig på tasterne! Dermed ikke sagt, at det ikke kan lade sig gøre, hvis man er interesseret.
Find og køb billetterne lige HER.
Jeg er sikker på, at det nok skal blive en kæmpe fest! Jeg så også Lady GaGa, da hun var i Boxen i 2010 og det er uden sammenligning den vildeste koncertoplevelse jeg har været til. Med det faktum, at hun bare er blevet endnu mere skør siden da (i 2010 var det hendes Monster Ball Tour – Bad Romance og alle dem der), kan jeg ikke vente med at se hvad hun har i ærmet til sine mange fans på denne turné!
Det er i hvert fald et styks glad Ida, der sidder og skriver lige nu. Jubii!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Street style inspiration