Slippers!

Bankeråt

Opdateret for nylig49Jeg har været i København i weekenden og er i skrivende stund på vej hjem til Vestjylland i toget. Gang på gang overraskes jeg af denne dejlige by! Det var nogle kolde dage, så i går var vi et smut inde forbi cafeen “Bankeråt”, der ligger tæt på Nørreport, for at få varmen og lidt at drikke. Det er altså det mærkeligste sted! Både i vinduerne og inde i cafeen står der mannequiner i jakkesæt, alle med udstoppede dyrehoveder. Det er virkelig bizart! Det ligner mest af alt et galehus fra en gyserfilm. Når man skulle nededunder til toilettet skulle man igennem nogle lange sorte gange, fyldt med mærkelig ting. Som I kan se på billederne, så er lamperne derinde lavet af dukkehoveder… Altså det er virkelig noget for sig. Ovre i hjørnet stod der en life-size struds med en kænguru i joggingtøj på ryggen. Jeg synes næsten man skal gå derind og tjekke det ud. Det er ikke lige noget man ser hver dag, og selvom jeg følte mig en smule frastødt, så er der også noget pirrende over disse makabre syn.
Som afslutning på denne dag, tog jeg med en veninde ud på Vesterbro i går aftes for at deltage i et “Fashion Release Show” i anledning af Copenhagen Fashion Week. Vi havde ingen idé om, hvad det var vi tog til, men havde da en forventning om, at det nok var et modeshow af en art. Der var ikke meget mode, men vi fik da en slags show. Det foregik i en kæmpe hal i staldgade, hvor folk mest bare stod i et hjørne og drak fri Mokai, mens en DJ gik amok i pulten og legede med lyseffekterne. Showet bestod egentlig bare af en meget excentrisk fyr, klædt ud i en stiv kjole lavet af orange net, som gik og dansede og smed sig ned i halm, som han kastede rundt om sig. Det blev rigtig godt, da han smed kjolen og fortsatte sin dans splitter ravende… ja. Jeg var virkelig målløs fordi det var så komisk. Her havde vi forventet mode. Catwalk, Lækkert kluns. Men vi fik et show og en masse Mokai. Vi talte med designeren og det viste sig, at dette bare var en slags PR-stunt, da der først er release på hans kollektion om en måned.
Det eneste sted i Danmark, man kan opleve sådan nogle ting jeg så igår er er altså i København!
Vi tog derefter med en Partybus som kørte fra fest til fest og samlede folk op, og endte så faktisk i byen. Selvom intet rigtig gik som jeg havde troet, så var det altså en fed oplevelse!

1

  • […] Bankeråt | BYijoJeg har været i København i weekenden og er i skrivende stund på vej hjem til Vestjylland i toget. Gang på gang overraskes jeg af denne dejlige by!GO TO WEBSITE! […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slippers!