Today's

That list

5076a1efec838013c0225df85e359b86-001Jeg er en KÆMPE fan af lister, og laver dem faktisk dagligt. Hvis der er noget jeg gerne vil huske, eller have styr på, skriver jeg det altid ned, så det kan komme ud af hovedet – og det hjælper virkelig til at holde stress væk. Da jeg gik i gymnasiet hadede jeg, hvis der lå en aflevering eller to og rumsterede i baghovedet, fordi jeg skulle huske at få dem lavet. Derfor skrev jeg altid ned, hvilke dage jeg skulle lave hvad, så jeg kunne slappe af i mellemtiden og ikke nages af dårlig samvittighed – bare et godt råd 😉
Pointen i denne snak om lister er, at de jo også kan bruges til sjove ting! Jeg laver tit lister med ting jeg skal få fat i til garderoben, lister over fede hjemmesider, steder jeg gerne vil hen eller whatever.
Dette indlæg dedikeres til lister med koncerter, jeg gerne vil opleve. Når lister som dette skrives ned, er det lidt som om man laver en aftale med sig selv, som det så også er meningen man skal holde. Og det er jo ikke fordi det er et træls mål at have! Jeg laver denne liste, fordi jeg gerne vil blive bedre til at komme ud og opleve artister live – det er jo den fedeste oplevelse og altid en kæmpe fest! Jeg kunne i hvert fald godt være bedre til at bruge mine penge på oplevelser som disse i stedet for tøj. Er sikker på, at det er fede oplevelser i min ungdom, jeg vil huske som gammel og ikke en random trøje jeg købte på udsalg 😉
Så listen med artister, jeg gerne vil se live, lyder som følgende:
Lady Gaga – topprioritet. Uden tvivl. Og hun kommer endda til Jyske Bank Boxen til september! Er dog lidt bekymret for om jeg er ude og rejse der.
Beyonce – fordi hun er ultra sej, og selvom jeg ikke er lige vild med alt hendes musik, er jeg sikker på hun leverer det fedeste show. Et must see for mig.
Rihanna  – ligesom Lady Gaga, har jeg været fan af Rihanna i en del år, og selvom de begge er… ja, bare er en smule over grænsen, så kan de bare et eller andet.
The Killers – jeg har for nylig fået øjnene op for The Killers, som jo laver genial rock.
Bruno Mars – tror de fleste piger gerne vil se Hr. Mars live! Og efter hans performance til Super Bowl er jeg også mere end overbevist. Kæft han er god!
Justin Timberlake – jeg har på fornemmelsen, at Justin kan levere de sprødeste dansetrin, og det vil jeg bestemt gerne opleve. Hans sange er heller ikke et minus!
Mads Langer – de danske pigers sweetheart. Ja, han er lidt svært at stå i mod.
Panamah – deres sælsomme musik har altså noget virkelig tiltrækkende over sig. Jeg forestiller mig, at Panamah giver geniale koncerter!

Listen er i høj grad præget af “store” navne. Vel mest fordi, at jeg hører meget blandet musik, og når jeg tager til koncert, vil jeg gerne kende mange af deres sange, så jeg kan synge med. Og det gør jeg altså mest med de store navne.
Hvilke sange har I på jeres koncertlister? Prøv at tænk over det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today's