Bikini inspo

A big decision – update

525b571f87c080d4b3d2bb32ce5f5cfe (1)Jeg udtrykte for noget tid siden i dette indlæg forvirring omkring min kommende rejse til Asien. Det har fyldt rigtig meget i mit hoved, hvordan turen skulle udforme sig. Hvor ville jeg hen, hvad ville jeg gerne se? Jeg har en kæmpe frygt for at “gå glip af noget”, fordi dette jo lige nu er chancen for at se Asien. Hvem ved hvornår man får muligheden for at komme tilbage?
Økonomien spiller selvfølgelig også ind, og jeg har derfor kigget rigtig meget på forskellige flybilletter, for at se hvad mulighederne var indefor budgettet.
Nu synes jeg jo selv, at jeg er kommet frem til den fedeste løsning! Efter godt 4 uger på Borneo (3 af dem med min veninde), flyver jeg til Hanoi. Når jeg kommer til Hanoi har jeg frit slag (skal siges på jydemåden – “slauw”) i to måneder. Det eneste jeg ved er, at jeg skal bevæge mig fra Hanoi til Bangkok, som jeg skal flyve hjem fra. Derfor er planen at jeg rejser ned gennem Vietnam, og derfra ind gennem Cambodia. I Cambodia vil jeg gerne finde noget frivilligt arbejde i en 3 ugers tid, inden jeg bevæger mig videre til Thailand (se evt. det fine billede).
Det perfekte ved denne plan er friheden. Jeg kan selv fordele min tid i henholdsvis Vietnam, Cambodia og Thailand, og jeg kan virkelig godt lide ideen om, at man kan gøre, hvad man vil.
Flybilletten er faktisk købt, og jeg sidder med den bedste følelse i maven omkring det. Jeg føler ikke, at jeg går glip af noget, og er faktisk virkelig tilfreds! Aaaarh afklarethed! Det føles altså godt 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bikini inspo