Not a cowboy

Bikini inspo

Opdateret for nylig161: Top, HER – Bottom, HER / 2: Top, HER – Bottom, HER / 3: Top, HER – Bottom, HER / 4: Top, HER – Bottom, HER / 5: Top, HER – Bottom, HER / 6: Top, HER – Bottom, HER

Meget ofte, når det kommer til påklædning, tager jeg konservative valg. Sikre valg. Sorte, hvide, grå valg. Men lige præcis når det kommer til badetøj, har jeg lyst til at være meget mere vild og spraglet end i nogle andre situationer! Jo, jeg har den klassiske helt sorte bikini, men helt ærligt, så føler jeg mig kedelig i den. Min gamle favorit er bikinien fra Victoria’s Secret, som bestemt rammer plet, når det kommer til at være spraglet. Men for mig er det mønsteret eller farven, der skal være vild. Jeg er simpelthen ikke til mærkelige former på hverken over- eller underdel (bliver aldrig fan af højtaljede bikinibukser, gys). Trekant, bandeau, BH’er. Dét kan jeg forholde mig til.
Jeg kan mærke, at jeg denne sæson er særligt tiltrukket af blomsterprint – det fremgår nok også tydeligt at billederne i collagen 😉 Det er bare fint og feminint!
Nu er det jo godt nok stadig lidt tidligt på bikinisæsonen, men jeg skal snart over til Florida’s bounty strande (om 2,5 uge!!), så jeg har været på udkig længe. Jeg endte med at bestille en fra Asos i sidste uge. Men den var aalt for lille. Så hav lige det in mente, hvis I køber derfra! Overdelen jeg købte var en almindelig trekants bikini, og jeg skulle i hvert fald have den en eller to størrelser større.
God bikinishopping!

P.S I kan lige nu få 20% ekstra rabat hos allerede nedsatte varer hos Asos, med koden 20MORE, og også 15% rabat på IKKE-nedsatte varer med koden ASOSFORAR.
Så vidt jeg ved duer den første til d.10/3 og den anden til og med d.8/3.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Not a cowboy