Savannah

From 0 to everything in a moment

IMG_2118 IMG_2122Pants + shirt: Forever 21 / Leather jacket: Asos / Slippers: Birkenstock

Disse outfit billeder er fra tirsdag aften, hvor jeg står og smiler og er på vej ud for at spise i West Palm i nyt kluns fra Forever 21. Timer senere, engang over midnat, mens jeg er på vej væk fra Pia the Kia, som holder parkeret, og egentlig bare gerne vil i seng, bakker en anden bil op i vores, smadrer baglygten og giver vores dyt en ordentlig bule på bagenden. SKETE DET VIRKELIG LIGE?!, var min første tanke. Det eneste der kom ud af min mund var (og jeg beklager sproget) Fuck… Fuck… Fuck!
I det sekund var jeg virkelig tæt på panikkens rand! Jeg så for mig, hvordan Emma og jeg skulle sætte vores tur på pause for at få lavet bilen, udskyde vores planer, hvordan vi ville modtage en ordentlig regning, og at et åndssvagt uheld igen(!) skulle påvirke vores rejse. Selvfølgelig vidste jeg, at vi havde forsikring, og at det desuden ikke var vores skyld overhovedet. Det værste af det hele var bare, at det var nat, og at jeg alligevel ikke kunne gøre noget på det tidspunkt. Emma sov, så jeg måtte bide det i mig, at jeg ikke kunne få noget at vide om, hvad der nu skulle ske før om morgenen.
Nattens hændelser og reaktioner (min) virkede dog totalt kørt op, efter at vi havde snakket med udlejningen, som bare sagde, at så længe vores bil virkede som den skulle, behøvede vi ikke gøre noget før den skal afleveres… Vi krydser fingre for, at det så ikke skaber en masse problemer NÅR den så afleveres.
What doesn’t kill you, makes you stronger.
Jeg har virkelig fundet ud af, at Emma og jeg efterhånden kan klare ALT. Man kommer ud for så mange underlige situationer, når man er ude og rejse, og man kan sgu ikke gøre andet end bare at deale med det. Skidt med om der så går lidt panik i den en gang i mellem 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Savannah