Casual suit up

Heels are for everyone

Opdateret for nylig63-001

1: HER / 2: HER / 3: HER / 4: HER / 5: HER / 6: HER / 7: HER / 8: HER / 9: HER

Mit forhold til høje hæle er mildest talt intet-eksisterende. Jeg har stort set altid holdt mig fra dem, da jeg forbinder dem med døende tæer og en højde, der bliver liiige høj nok til min smag. Men gud, hvor er det bare sexet at vimse rundt i fine stilletter – det redder jo ethvert outfit!
Nelly har virkelig et fint udvalg af fine pumps og høje sandaler på budget, hvis man har lyst til at prøve den form for skotøj af. Jeg har udelukkende valgt modeller, der ikke er specielt høje (men heller ikke så lave, at det ser kikset ud), fordi man så kan håbe på, at der er en chance for, at de udholdelige. Jeg kunne heller aldrig drømme om at hoppe i stilletter med en hæl på over 11 cm! Tanken om at være mere end 1,85 tiltaler mig slet ikke.
Nude, hvid, sort og leo er desuden farver, der aldrig har skadet nogen! Det er sikkert – dog klassisk og sexet. Jeg er totalt fristet af disse sko kan jeg mærke. Uf, hvor er begge sko i leo bare lækre! Meeeen, den står snart på USA tur for mit vedkommende, så tror jeg vil kigge på nogle fine stilletter derovre 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Casual suit up